Νήματα

Tο lifting με νήματα PDO για φυσικό lifting προσώπου είναι μια καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου και σώματος χωρίς επέμβαση ενώ είναι 100% βιο-απορροφήσιμα. Αυτό που κάνουν είναι να σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του σώματος. Αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική για άτομα που έχουν ήπια ή μέτρια χαλάρωση ή δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Τα νήματα PDO χρησιμοποιούνται ευρέως στην αισθητική ιατρική σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 5 χρόνια .

Πώς δρουν τα νήματα;

PDO νήματα για φυσικό lifting προσώπου

Τα νήματα μετά την εισαγωγή τους απορροφώνται μέσα σε 4-6 μήνες από τον οργανισμό. Διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης γύρω τους και το αποτέλεσμα διαρκεί 1,5 με 2 χρόνια. Η ανόρθωση προκαλείται από το «τράβηγμα» του δέρματος με τη βοήθεια των νημάτων με ακίδες που αγκιστρώνονται στο δέρμα, ενώ η ανάπλαση μέσω των απλών νημάτων που προκαλούν την φυσική διέγερση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

Τα νήματα μπορούν να συνδυαστούν άριστα με ενέσιμο υαλουρονικό οξύ και μεσοθεραπεία. Το δέρμα αποκτά περισσότερη λάμψη και ενισχύεται η κολλαγογένεση.