Καθαρισμός Προσώπου – Laser Ανάπλασης

Καθαρισμός Προσώπου: το Άλφα και το Ωμέγα για μια λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

To laser ανάπλασης είναι μια πρόσφατη θεραπευτική μέθοδος με laser που αντιμετωπίζει το γηρασμένο δέρμα του προσώπου και τις ρυτίδες που υπάρχουν σε αυτό, καθώς και ουλές ακμής χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα και χωρίς να αφήνει το παραμικρό ίχνος.

Καθαρισμός Προσώπου

Τι είναι ο βαθύς καθαρισμός;

Ο βαθύς καθαρισμός είναι ένα βασικό όπλο στα χέρια του γιατρού ή της αισθητικού για να διατηρήσει την υγεία της επιδερμίδας ή για να επιταχύνει την θεραπεία ενός δέρματος με ακμή.

Όταν δεν έχεις κάνει καθαρισμό, όποια κρέμα και να βάλεις, δεν πιάνει!

Όταν οι πόροι μας είναι μπλοκαρισμένοι με σμίγμα χάνεται ένας βασικός δρόμος από τον οποίο περνάνε οι θρεπτικές ουσίες των καλλυντικών προς το βάθος της επιδερμίδας για να δράσουν, άρα δεν δρα καλά μια κρέμα που βάζουμε όσο ακριβή και να είναι. Όταν επίσης μαζεύονται σμίγμα και νεκρά κύτταρα στο πρόσωπο τότε αυτό γίνεται θαμπό και ανάγλυφο .

Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, ιδιαίτερα σε κατοίκους πόλεων όπου η ρύπανση είναι αναπόφευκτη. Είναι επίσης μια σημαντική βοήθεια κατά της ακμής στις εφηβικές ηλικίες.

Στο χώρο μας διατηρούμε άψογες συνθήκες υγιεινής, απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή θεραπεία προσώπου και φροντίζουμε για τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων σύμφωνα με την επιδερμίδα σας.

Η θεραπεία προσαρμόζεται στις ανάγκες του δέρματός σας και περιλαμβάνει, τη χρήση μηχανήματος που παράγει ατμό για το άνοιγμα των πόρων, την εξαγωγή του σμήγματος και τον καθαρισμό από τους εξειδικευμένους αισθητικούς μας, τη δερμοαπόξεση και την εφαρμογή χημικού peeling (TCA) σε χαμηλή περιεκτικότητα.

LASER (Νεοκολλαγογέννεσης LYRA ND YAG)

Λόγω της διάχυσης της θερμότητας, αποσκοπεί στο να προκαλέσει ρίκνωση και παραγωγή των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης με στόχο τη βελτίωση των μικρών και μέσου βάθους ρυτίδων.

To laser ανάπλασης είναι μια πρόσφατη θεραπευτική μέθοδος με laser που αντιμετωπίζει το γηρασμένο δέρμα του προσώπου και τις ρυτίδες που υπάρχουν σε αυτό, καθώς και ουλές ακμής χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα και χωρίς να αφήνει το παραμικρό ίχνος.

Στοχεύει το γηρασμένο ή προβληματικό κολλαγόνο, προκαλώντας θερμόλυση ενώ ενεργοποιεί ινοβλάστες για υπερνεοκολαγονογένεση και παραγωγή ελαστίνης εξαλείφοντας σταδιακά τις ρυτίδες της επιδερμίδας ή τις βλάβες από ακμή.

Συνήθως απαιτούνται 3-4 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 1 με 1,5 μήνα. Η μέθοδος είναι γρήγορη με διάρκεια 10-20 min, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος και δεν προκαλεί ερεθισμούς, παρά μόνο μία μικρή ερυθρότητα που διαρκεί λίγες ώρες.

Ο ασθενής επιστρέφει στη δουλειά ή στο σπίτι του αμέσως μετά τη θεραπεία.

Ο κύριος στόχος μιας εφαρμογής laser είναι η φυσική αναγέννηση του δέρματος.
Το laser είναι ένα φως ενός χρώματος (δηλαδή μιας συγκεκριμένης συχνότητας) με επικεντρωμένη δέσμη ακτινών. Αυτό μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες ιδιότητες που διαθέτει αυτή η συχνότητα φωτός σε επιλεγμένα προβλήματα του σώματός μας. Τα laser που αφορούν την κοσμητική-αισθητική ιατρική διαχωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες, ανάλογα με το πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, τη μέθοδο θεραπείας που έχουμε επιλέξει και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μηχανημάτων laser.

Η δράση των laser ανανεώνει τα κύτταρα δημιουργώντας τις συνθήκες για παραγωγή νέων κυττάρων και ενεργοποιώντας κι ενισχύοντας τη δημιουργία νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Η ενέργεια αυτή μειώνει τις ρυτίδες ή την προδιάθεση για δημιουργία ρυτίδων και βελτιώνει την ποιότητα και ελαστικότητα του δέρματος.
Για κάθε εφαρμογή πρέπει να χρησιμοποιείται ειδικό laser, κατάλληλο για τη συγκεκριμένη περίπτωση.